Låna på helgen

14 st. lån med helgbetalning.
Alla lån är utan UC.

Bråttom att låna?  Taskig tajming? Lugn. Här hittar du långivare där du kan ansöka om lån och få dina pengar utbetalda fastän det är helg.  Använd vårt sökverktyg för att hitta en ”perfect match” som matchar dina behov eller bläddra igenom sidan för en snabb överblick. Mer information om vad som gäller för en snabb utbetalning hittar dulängre ner på sidan.

Så gör du för att hitta ett helglån

Det viktigaste att tänka på när du ska låna pengar på helgen är att välja en långivare som både erbjuder direktbetalning och uttryckligen betalar ut på helgen. Du behöver använda samma bank som den bank som långivaren använder för sina transaktioner samt använda bankID för att eliminera flaskhalsar i utbetalningsrutinerna.

  1. Använd sökverktyget på den här sidan.
  2. Klicka på sökfiltret. Långivarna som erbjuder direktbetalning är redan markerade.
  3. Välj din bank.  Listan med långivare kommer då att uppdateras med matchande långivare som använder din bank för transaktioner, vilket krävs för helgbetalning.
  4. Markera även “Öppet nu” för att endast välja långivare som håller öppet och ytterligare öka dina chanser.

Vi har kollat med alla långivare vad som gäller., både vad gäller utbetalningsrutiner och de banker som används.
Att använda vårt verktyg är dock ingen garanti – men vi gör vårt bästa för att erbjuda korrekt och uppdaterad information.

Långivare med helgbetalning

Ferratum
Lånebelopp 1000 - 45000 kr
Löptid:4 - 46 mån
BetalningsanmärkningOK
Årsränta: 39.6 %
Uppläggning: 0 kr
Eff. ränta: 47.64%
Direktbetalning till Swedbank, Nordea, SEB, Handelsbanken.
Stängt nu. (09:00 - 17:00)
Northmill
Lånebelopp 1000 - 50000 kr
Löptid:Flexibel
BetalningsanmärkningOK
Årsränta: 26 %
Uppläggning: 0 kr
Eff. ränta: 29.33%
Direktbetalning till Swedbank, Nordea, SEB, DanskeBank, Handelsbanken.
Stängt nu. (07:00 - 21:00)
SMSpengar
Lånebelopp 1000 - 30000 kr
Löptid:1 - 999 mån
BetalningsanmärkningGer avslag
Årsränta: 39.3 %
Uppläggning: 280 kr
Eff. ränta: 53.12 % - 84.23 %
Direktbetalning till Swedbank, Nordea, SEB, DanskeBank, Handelsbanken.
Stängt nu. (08:00 - 18:00)

Prisexempel

ViaConto
Låna 8.000 kronor i 12 mån. Nominell årsränta 39.5 %. Avikostnad 45 kr/mån. Det totala beloppet att återbetala är 11.963 kr. Kreditkostnaden utgör 3.963 kronor. Den effektiva räntan är 228 %.
Snabbfinans
Låna 10.000 kronor i 1 år. Nominell årsränta 39 %. Månadsbetalningen blir 1095 kronor. Uppläggningsavgift ingår med 295 kronor. Avikostnad 35 kr/mån. Det totala beloppet att återbetala är 12.979 kr. Kreditkostnaden utgör 2.979 kronor. Den effektiva räntan är 65.83 %.
Loanstep
Låna 5.500 kronor i 5 mån. Nominell årsränta 38.4 %. Månadsbetalningen blir 1792 kronor. Avikostnad 60 kr/mån. Det totala beloppet att återbetala är 9.339 kr. Kreditkostnaden utgör 3.839 kronor. Den effektiva räntan är 1051 %.

Krav för snabb utbetalning under helgen

1. Kreditvärdig

För att ansöka om ett lån under helgen och dessutom få pengarna tbetalda samma dag krävs det först och främst att långivaren bedömer dig som tillräckligt kreditvärdig. Kontrollera därför din ansökan noggrant innan den skickas in så att alla uppgifter stämmer.

2. Skicka in din låneansökan i tid

Utöver det ska din ansökan vara inskickad i god tid innan kundtjänsten stänger för dagen. Framförallt högtider och semesterperioder brukar medföra många låneansökningar och då är det extra viktigt med en viss marginal för att en handläggare ska hinna behandla din ansökan.

3. Konto i samma bank som långivaren

Om du vill erhålla lånet under en helgdag krävs det att ditt konto är i samma bank som långivarens. Det är ett kompromisslöst krav för att en direkt banköverföring ska vara möjlig under helgen.

4. BankID

Du måste även legitimera dig på ett sätt som är smidigt. BankID är numera mer eller mindre standard hos dessa långivare – så se till att inte krångla till det genom att frångå detta.

Finn det några hakar?

Ett lån innebär att du ingår ett juridiskt bindande avtal och bör därför tas på allvar. Huruvida det är en god idé att låna pengar överhuvudtaget kan diskuteras men eftersom du är myndig är det inget som vi lägger oss i. Det bästa rådet man kan ge i samband med lån är att du självklart bara ansöker om lån där du med säkerhet kan sköta ditt ptagande att betala tillbaka i tid.

Sammanfattning

  • Ingen av långivarna på UtanUC.com tar UC vid sin kreditupplysning. Det påverkar därför inte din kreditvärdighet inför större och eventuellt viktigare framtida lån. Inget informationsutbyte sker mellan företagen och UC.
  • Långivaren måste använda samma bank som du för att den fullständiga transaktionen ska kunna genomföras under helgen. I vissa fall samarbetar långivare med flera banker, men om du enbart har konto i en bank är det viktigt att långivaren arbetar med just den.
  • Lånen som erbjuder helgbetalning tillhör kategorin sms-lån / snabblån. Många låneformer som erbjuder lockande fördelar medför även nackdelar i form av hög ränta, kort återbetalningstid, m.m. Därför är det klokt att först undersöka olika långivare och jämföra deras villkor innan du väljer att skicka in din ansökan.

Här kan du låna på helgen