Allmänna villkor

UtanUC.com är jämförelsesajten som ger våra besökare chansen att jämföra olika lån från ett flertal långivare som erbjuder lån och onlinekrediter helt utan UC. Anledningen till att man slopar UC är att kreditupplysningen då inte syns hos andra banker, vilket underlättar om du som klient ansöker om flera lån och vill att det ska förbli anonym information. Vårt syfte är att guida dig till olika aktörer som erbjuder lån av denna typ, och sedan att du för din egen räkning gör en bedömning vilket erbjudande som passar just dig bäst.

Om oss

UtanUC.com är en jämförelsesajt och således inte en långivare i sig. Vi har alltså ingenting att göra med de företag som erbjuder sina låneprodukter via oss. Vi är en mellanhand förmedlar information till de besökare som klickar sig in på vår hemsida. Vid frågor frågor bör du i första hand vända dig till den långivare du har skrivit avtal med. Mer om UtanUC.com.

Ansvarstagande

Utanuc.com är en mellanhand som inte bär något ansvar för eventuella uppkomna tvister. Vi är med andra ord en fristående part, vars huvudsakliga uppgift är att tillhandahålla en så korrekt information som möjligt om de företag som skyltar med sina erbjudanden. Vårt mål är att alltid erbjuda bra och sanningsenlig information och att alltid vara så à jour som möjligt. Dock kan det förekomma små avvikelser om någon av våra samarbetspartners och de företag som använder sig av vår tjänst, uppdaterar sin information innan vi blir varse om det. Det brukar dock till sist upptäckas eftersom vi regelbundet kontrollerar att allt stämmer.

  • Vi förbehåller oss rätten att vara en opartisk aktör och avstå från inblandning i olika tvister och konflikter mellan låntagare och långivare.
  • Som konsument axlar du ansvaret att läsa igenom villkoren, avtalet och andra regler som de olika långivarna har.
  • UtanUC.com ser till att alltid bistå med så korrekt information som möjligt och se till att hemsidan så långt det går innehar en 100 % riktighet.
  • Du som besökare har fullt ansvar för de beslut du fattar och de låneavtal som du skriver på. UtanUC.com ska ej hållas ansvariga för eventuella problem i samband med det lån som tecknats.

Personuppgiftshantering

UtanUC.com behandlar alla personuppgifter med största omsorg och säkerhet. Vi följer Datainspektionens regelverk och föreskrifter så att inga uppgifter kan komma att läcka ut eller hamna i orätta händer. Följande råder svensk lagstiftning när vi hanterar alla typer av personuppgifter och annan känslig information och det betyder också att du har rättigheterna att begära ut samtlig lagrad information om dig själv som vi har hand om. Detta enligt Personuppgiftslagen.

  • Ingen information lämnas ut till utomstående parter utan ditt godkännande.
  • Låneansökan som skickas in granskas av långivarna och inte av oss. Vi förmedlar endast information mellan låntagare och långivare.

Kreditupplysningen som tas, görs inte av UC och den begärs heller inte ut av oss. Det är således långivarna som ber om kreditupplysningen, via andra kreditupplysningsföretag där din ansökan inte synliggörs.